Aktivitások

Az alábbiakban bemutatunk néhányat a leggyakrabban megrendelt programjaink közül, de természetesen minden esetben figyelembe vesszük megrendelőink egyedi igényeit és elképzeléseit. Az így bemutatott ötletek a Go Trabi Go Kft. szellemi tulajdonát képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Trabant Van GoghTrabant Van Gogh

A vendégeket csapatokra osztjuk, majd az első feladat, hogy felkészítsék autóikat a Trabant szépségversenyre, ehhez az általunk biztosított kellő mennyiségű festéket, védőruhát, ecsetet, maszkot és egyéb kelléket találnak a kocsik mellett. A fehér vászon helyett itt a vendégek hófehér Trabantokat kapnak. Mind arra vár, hogy az alkalmi piktorok kiéljék az alkotás iránti vágyukat, szebbnél szebb színeket, formákat pingálva a Trabik karosszériájára.
A zenei aláfestésre történő festegető program igény szerint kiegészülhet egyéb elemekkel: Trabant-formázás agyagból, retro interaktív szépség- és táncverseny, Trabant puzzle, stb.

Trabant Van Gogh

 

Trabant Flúgos FutamTrabant Flúgos Futam

A csapatoknak előre elkészített térkép segítségével különböző állomáshelyeket kell megtalálniuk a városban választott útvonalon ahol válogatott feladatokat kell végrehajtaniuk, mindezeket úgy, hogy a célállomásra saját maguk vezetik a gépkocsikat.

Ízelítőül:

  • deszka-rally,
  • jégen csúszás szimulátor
  • Flintstone trabi
  • Trabi ügyességi verseny
  • Trabant puzzle
  • Trabant tömés

Az állomásokon végrehajtott feladatokkal pontokat gyűjtenek , melynek a végelszámolásban lesz szerepe. Az eredményhirdetésre felsorakozott járműveket "szakértő zsűrink" pontozza.

Trabant Flúgos Futam

 

City RallyCity Rally

Rövid "trabant-vezetési szaktanácsadás" után indulhat is a Budapest City-rally, ahol a város felfedezése mellett izgalmas élmények és trabis játékok várják a résztvevőket. Tíz darab mindenre felkészített látványos járgánnyal mindenki számára élvezet a "száguldás"!

City Rally

 

Extrém Trabis élményekExtrém Trabis élmények

Mindkét programlehetőség választása esetén -kiegészítésként - a csapatoknak lehetőségük van extrém Trabis élményekkel gazdagodni.
Jeges út érzet a görgőkre rakott Trabiban. Garantált a pörgés!
A Flintstone Trabinak pedig nincsenek kerekei, így utasainak kell cipelniük.

Extrém Trabis élmények

 

Trabanton szállni élvezet...Trabanton szállni élvezet...

Ha már a csomagokból tudjuk, hány fér el egy teherautóban, akkor igazán azt is kipróbálhatnánk, hányan férnek be egy Trabantba...
És ha lerobbant az autónk és nincs kinek szólni, csak néhány jó barátnak, akkor azt is megtudhatjuk, hogy ki tolja végig a leggyorsabban a Trabit az akadálypályán.

Trabanton szállni élvezet...

 

Trabant-sározásTrabant-sározás

Itt a kiváló lehetőség a sárban dagonyázáshoz!
A feladat nem más, mint a tiszta, fehér trabantok összesározása időre! A csapatok a rajt után amilyen gyorsan csak tudják, összesározzák a Trabantokat. A leggyorsabb dagonyázók nyerik a versenyt.
Ám a feladat itt még nem ér véget, hiszen a festéshez tiszta, fehér felületre lesz szüksége a csapatoknak újra. Ebben segít az ekkor érkező tűzoltóautó, aki a nagynyomású fecskendő segítségével másodpercek alatt patyolat tisztává varázsolja a járgányokat.

Trabant-sározás